Zagreb, 6. ožujka 2020.
U našoj je školi već tradicionalno organizirano županijsko natjecanje iz tehničke kulture. Organizacija je bila korektna, a u ispravljačkom timu sudjelovali su, kao i svake godine, neki naši profesori.

 

U povjerenstvu za ispravljanje bile su mlade profesorske snage (na slici vidimo prof. Topić i prof. Devića te ruku prof. Šipoš).
Foto: Petra Popović, 8. b

 

Sve je proteklo u redu, bez većih poteškoća i nezadovoljstava, a dobru raspoloženju doprinijele su kreativne snage iz naše školske kuhinje na čelu s maestrom kuharom Nenom.

 

 

Priprema za svečano otvorenje i svečano otvorenje 62. NMT-a grada Zagreba.
Foto: Petra Popović, 8. b

 

Na svečanom otvorenju 62. Natjecanja mladih tehničara grada Zagreba goste je pozdravio naš ravnatelj g. Krešimir Supanc zaželjevši im mnogo uspjeha. Ističemo da su naši Kaštelanci, koji su uvijek otvarali ovo važno natjecanje, premijerno izveli novu pjesmu Vodenu.

 

Kaštelanci su otpjevali državnu himnu, školsku himnu i premijerno novu pjesmu Vodenu.
Foto: Petra Popović, 8. b

 

Iako su ove godine mladi tehničari iz drugih škola bili spretniji i pokazali nešto više znanja od tehničara naše profesorice Seljanec-Savković (koja je 12 godina zaredom vodila svoje učenike na državna natjecanja), svima valja čestitati na trudu i sudjelovanju.

 

Lucijan Edenlandski, foto: Petra Popović, 8. b