Gospodin Tomislav Orsag, pomoćnik u nastavi u našoj školi i odgajatelj

iz Centra za pružanje usluga u zajednici, organizirao je na našem

školskom igralištu  dvije zanimljive nogometne utakmice čime je

povezao učenike 8. a razreda s vršnjacima koji su također

zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu. 

Oba puta pobijedio je 8. a, i to u prvoj utakmici 9 : 0, a u drugoj 3 : 2.

 

Prvo polugodište ove školske godine za 8. a razred obilježile su dvije prijateljske nogometne utakmice na našem školskom igralištu protiv vršnjaka iz Centra za pružanje usluga u zajednici.

 

Ekipa 8. a u bijelim majicama dvaput je pobijedila.
Foto: Sanja Miloloža

 

Prva utakmica igrala se 2 x 20 minuta i 8. a pokazao je iznimnu kvalitetu pobjedom od čak 9 : 0. U jednosmjernoj utakmici, tri gola zabio je Bruno Krunić dok su 2 puta poentirali Martin Husnjak, Martin Kokić i Ivor Vidović. Momčad 8. a utakmicu je započela u sastavu: Adrian Brkić, Matej Horvat, Martin Husnjak, Bernard Novak, Martin Kokić i Ivor Vidović, a igrali su još Bruno Krunić i Mak Hong, uz navijačku podršku prijatelja Vedrana Đuričića i razrednice Sanje Miloloža.

 

U drugoj tekmi bilo je dosta izjednačeno.
Fotokolaž: Sanja Miloloža

 

U izjednačenijoj drugoj utakmici igralo se 2 x 15 minuta i pobjedu je opet odnio 8. a rezultatom 3 : 2. Za Centar  golove su zabili Filip Golob i Teo Globlek dok je za 8. a jednom zabio Bernard Novak, te 2 puta Martin Husnjak.

 

Utakmice je organizirao i sudio Tomislav Orsag, koji nije propustio ukazivati na odgojni moment sporta.
Foto: Sanja Miloloža

 

Cijeli 8. a razred OŠ Jure Kaštelana zahvaljuje odgajatelju Tomislavu što je doveo svoju ekipu i pružio nam priliku da se sprijateljimo s dečkima iz Centra i, naravno, dobro zabavimo. Željno očekujemo sljedeći susret.

Ivor Vidović, foto: Sanja Miloloža